Reggie Fils-Aime geeft reden van tekorten Switch

“There are multiple choke points.”

De Switch is al een half jaar op de markt en nog steeds is het moeilijk om de nieuwste console van Nintendo te bemachtigen. Reggie Fils-Aime heeft in een interview met Financial Times laten weten wat de reden hiervan is.

Ten eerste wist Nintendo niet hoe succesvol hun spelcomputer zou zijn en moest in het begin dus gokken hoeveel zij moesten maken. Nu de Switch erg succesvol blijkt te zijn moeten er dus meer gemaakt worden, maar komt er een ander probleem bovendrijven: er zijn wat problemen met het krijgen van bepaalde componenten.

I’m going to make millions of these units to flow into the marketplace. But what I don’t know is what the demand is going to be. And there is a potential that demand is going to outstrip supply.

Certainly the demand is there and the supply chain is there. Can we do more? It depends on our ability to make more. We don’t want to have a consumer disappointed by not being able to get one for the holiday season. But managing that complex supply chain is a challenge. There is not one choke point, there are multiple choke points. I won’t go into any more detail but it’s not just one component.

Nintendo heeft vorige week een belofte gemaakt dat zij er alles aan zouden doen om iedereen die met de feestdagen een Switch wil hebben deze te kunnen bieden. Dit hangt dus niet van het Japanse bedrijf zelf af, maar of zij alle componenten op tijd kunnen krijgen.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

Geef een reactie