Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Fire Emblem Warriors-onthullingen tijdens Tokyo Game Show

Meer strijders, meer plezier!

Meer strijders, meer plezier!

Hoewel Nintendo niet aanwezig zal zijn op het jaarlijkse evenement in Japan, zal er voldoende Switch-titels te spelen zijn. Denk aan Sonic Forces en aan Fire Emblem Warriors. De laatst genoemde titel zal echter nog wat verrassingen in petto hebben. Koei Tecmo heeft aangekondigd dat de aanwezigheid van hun titel gestalte krijgt door onthullingen die betrekking hebben op speelbare personages. Het Japanse bedrijf is van plan om iedere dag, van 21 tot 24 september, van de Tokyo Game Show een personage te onthullen. Om welke personages het gaat is nog niet bekend, maar een aantal karakters schitteren door afwezigheid. Hierbij kun je denken aan Tiki uit Awakening, die vervolgens wel een amiibo-figuur krijgt, en Azura, een van de meest aanwezige verschijningen in Fates. Zodra het bekend is gemaakt wie het strijdtoneel mag betreden lees je dat bij Daily Nintendo.

Fire Emblem Warriors ligt eind deze maand in de Japanse winkelschappen. Het zal dan ook niet lang duren totdat de volledige cast bekend is gemaakt. Wij, mits je voor de Europese versie gaat, moeten wachten tot 20 oktober.