Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win een Mario + Rabbids goodiepakket

Mario + Rabbids Kingdom Battle is een groot succes en in samenwerking met Ubisoft mogen wij één goodiepakket weggeven.

Mario + Rabbids Kingdom Battle is een groot succes en in samenwerking met Ubisoft mogen wij één goodiepakket weggeven.

Het knotsgekke avontuur van Mario en de Rabbids van Ubisoft wordt overal enorm goed ontvangen en zo ook door ons. In onze review scoorde de game een 8.9 en die kan je hier teruglezen. Dankzij Ubisoft mogen we één gelukkige fan op deze site blij maken met een leuk goodie pakket van de game. In dit pakket zal een shirt (maat M), een masker, een dubbelzijdige poster, vier pins van de vier Rabbids en een figurine van de Yoshi Rabbid zitten.

Wat moet je hiervoor doen?

  • Je moet een account hebben op Daily Nintendo
  • Je onder dit bericht het antwoord op de volgende vraag: Wie is jouw favoriete Nintendo cross-over Rabbid en waarom?
  • De prijsvraag loopt tot en met 10 september

De Daily Nintendo-crew wenst je veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Zodra de uitslag bekend is en wij adresgegevens hebben ontvangen zullen we alle informatie doorgeven aan Ubisoft die vervolgend de prijs zullen opsturen. De goodiebag wordt één keer verloot. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.