Lumo officieel aangekondigd voor de Switch

Een isometrisch avontuur.

Lumo is een puzzel/adventure game die gebruik maakt van een isometrisch perspectief. Dit geeft een ietwat ouderwetse uitstraling, iets wat de ontwikkelaars naar eigen zeggen willen gebruiken om een hommage te geven aan games uit de jaren ’80 en ’90. Rising Star Games heeft de game vandaag officieel aangekondigd door middel van een nieuwe trailer. Lumo komt op 27 oktober zowel fysiek als digitaal naar de Switch, al is het nog onduidelijk of de fysieke versie ook in Europa zal verschijnen.

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

3 gedachten over “Lumo officieel aangekondigd voor de Switch

Geef een reactie