Remaster L.A. Noir voor Switch officieel bevestigd

Maar is niet dezelfde versie als PlayStation 4 en Xbox One. 

Er deden al een tijdje geruchten de ronde dat L.A. Noir – gemaakt door de inmiddels opgeheven Team Bondi – opnieuw door Rockstar Games zou worden uitgegeven en dat deze ook naar de Switch zou komen. Nu is eindelijk bekend gemaakt dat dit inderdaad het geval is. L.A. Noir voor de console van Nintendo maakt gebruik van de verschillende features van de spelcomputer zoals HD Rumble en tochscreen controls. Tevens bevat de Switch-versie nieuwe camerahoeken om het de speler nog overzichtelijker te maken.

Wat L.A. Noir voor de hybride console niet heeft is verbeterde graphics, betere belichting, hogere resolutie van textures en en een algehele resolutie van 1080p. Deze zullen wel aanwezig zijn in de PlayStation 4- en Xbox One-versie. Tevens zal het spel op de PS4 Pro en Xbox One X in 4K te spelen zijn. Voor alle versies geldt dat ze alle extra DLC zullen bevatten en op 14 november uit zullen komen.

Voor degene die niet bekend zijn met de game, die oorspronkelijk in 2011 uitkwam voor de PlayStation 3, pc en Xbox 360, hebben we een video voor jullie opgedoken.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

4 gedachten over “Remaster L.A. Noir voor Switch officieel bevestigd

 • 07/09/2017 om 21:41
  Permalink

  Hier ben ik wel blij mee. Volgens mij scheen het een goed spel te zijn, en dat Rockstar nu zelfs ook iets voor de switch maakt is wel verrassend. Over de graphics, ja ach, ik schrok wel van Lego Worlds’ graphics van de switch, maar misschien dat ze het nog ietsje verhogen voor de switch versie van L.A. Noir, maar niks van zeggen. Je weet het niet. Kijk, dat het geen 4k wordt, begrijp ik. Dan kan de Switch niet aan, maar misschien een beetje omhoog wel? Who knows.

  • 07/09/2017 om 21:47
   Permalink

   Rockstar heeft dus al laten weten dat de Switch-versie geen verbeteringen zal krijgen qua graphics en resolutie. Alleen de PS4- en Xbox One-versie zijn verbeterd op grafisch vlak.

Geef een reactie