Vervolg No More Heroes krijgt misschien multiplayer

Daar lijkt het tenminste wel op.

Tijdens de Nindies Showcase van afgelopen week werd onder andere het vervolg van No More Heroes aangekondigd: No More Heroes: Travis Strikes Again.  Suda51, de director van de game, gaf toen al aan dat de game zijn hack en slash roots zal behouden, en dat het team ervoor heeft gezorgd dat de hele game met één joycon gespeeld kan worden. Wat dat precies betekent is nog maar de vraag, maar een interessantere vraag is waar we de tweede joy con dan voor kunnen gebruiken. In een interview met Polygon had hij daar echter het volgende over te zeggen:

“As far as what’s going to happen with the other Joy-Con, at this point technically it’s still a secret. [We’re] going to be releasing information at some point in the future, [but] as you can see, there are … two main characters, so draw your own conclusions, if you want.”

No More Heroes: Travis Strikes Agian zal exclusief verschijnen op de Switch en staat gepland voor volgend jaar. De aankondiging kun je hier bekijken

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

3 gedachten over “Vervolg No More Heroes krijgt misschien multiplayer

Geef een reactie