Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Welke releases in september ben jij van plan te kopen?

Stem op de games die jij deze maand gaat kopen!

Stem op de games die jij deze maand gaat kopen!

De ‘er’ is in de maand. Traditiegetrouw betekent dat de weerstand bij de medemens minder wordt en zich moet wapenen tegen verkoudheid en griep. Aan de andere kant betekent dat ook de start van een flinke lading games die gaan komen, zo ook voor de Nintendo Switch. Een eerste blik op de maand september laat al weten dat het een sterke maand wordt voor de nieuwste spelcomputer van Nintendo, maar ook de 3DS-eigenaren blijven niet met lege handen achter. Bij Daily Nintendo zijn wij dan ook benieuwd naar welke games jij gaat kopen. Dit kan jij aan ons laten weten door in de onderstaande opiniepeiling jouw stem uit te brengen en een berichtje achter te laten in de berichtensectie. Happy gaming!