Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win Monster Hunter Stories voor de 3DS

Namens onze goede partner Startselect mogen wij één (digitaal) exemplaar verloten van de aankomende 3DS-titel Monster Hunter Stories.

Namens onze goede partner Startselect mogen wij één (digitaal) exemplaar verloten van de aankomende 3DS-titel Monster Hunter Stories.

Monster Hunter Stories is een spin-off van de officiële Monster Hunter series. In plaats van het jagen ligt hier namelijk de focus op het grootbrengen en samenwerken met monsters in turn-based battles. Bij Daily Nintendo maak je nu kans om de game te winnen. Meedoen is bovendien simpel:

  • Reageer op dit bericht (vaker reageren vergroot je winkans niet)
  • Verzamel tussen 28 augustus en 5 september minstens 6 DN-points. Deze krijg je onder andere door op nieuws te reageren, op het forum te posten en door andere leden als vriend toe te voegen. Jouw DN-score zie je eenvoudig op je eigen profielpagina staan! Meer informatie over DN-points vindt je hier.

Meedoen kan tot en met 5 september. Er wordt één keer een digitaal exemplaar van Monster Hunter Stories verloot. De prijs wordt op zijn vroegst op de releasedag (8 september) toegestuurd. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan!

De Daily Nintendo-crew wenst je veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Meedoen kan door een reactie op de prijsvraag te geven met je DN-account. De game wordt 1x digitaal verloot. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.