Off-screen beelden Shovel Knight: King of Cards

Een nieuwe campagne, een nieuwe ridder. 

Tijdens het Nindies@Night evenement op Pax West gisteren werd de laatste campagne van Shovel Knight: Treasure Trove-sage aangekondigd. Deze heet Shovel Knight: King of Cards en naast de nieuwe uitdagingen die deze bied, komen daar ook drie nieuwe amiibo bij, iets dat we eerder deze week al besproken hebben.

GameXplain heeft nu een video geüpload waarin de eerste drie levels van King of Cards te zien zijn. De beelden zijn opgenomen tijdens Pax West 2017. Bekijk ze hieronder.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Off-screen beelden Shovel Knight: King of Cards

Geef een reactie