Shovel Knight krijgt nieuwe amiibo

Al het goede komt in drieën. 

Er is al een Shovel Knight-amiibo beschikbaar van de held van de game, maar hier zal het niet bij blijven. Er zullen nog drie miniatuurtjes worden uitgegeven, die tezamen in een pakket worden aangeboden. Het gaat om de figuren uit de verschillende add-ons voor het platformspel, namelijk: Specter Knight, Plague Knight en King Knight. Zij zullen onder andere nieuwe challenges en armor ontgrendellen in Shovel Knight. Wanneer het pakket in de winkel te vinden zal zijn is nog niet bekend.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

4 gedachten over “Shovel Knight krijgt nieuwe amiibo

Geef een reactie