Double Dragon IV vecht zich een weg naar de Switch

Billy and Jimmy returns.

Het gebeurt steeds vaker dat ontwikkelaars oude series weer terugbrengen. Zo maakt onder andere Bubsy the Bobcat weer zijn intrede na jarenlange afwezigheid. Begin dit jaar werd hetzelfde gedaan met Double Dragon. Het vierde deel kwam toen namelijk uit voor de PlayStation 4 en pc. Dit spel zal 7 september ook op de Switch te spelen zijn.

In Double Dragon IV staan wederom Bily an Jimmy centraal en gaat het verder waar deel drie ophield. Er wordt gebruik gemaakt van 8-bit graphics en de gehele game zal trouw zijn aan de vorige delen. Hoe dit eruit ziet kun je zien in onderstaande video. Deze laat beelden zien van de PS4- en pc-versie, maar zullen er op de Switch niet anders uit gaan zien.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

Geef een reactie