Steep is nog steeds in ontwikkeling voor de Switch

Ubisoft geeft meer duidelijkheid over Steep op de Switch.

Steep was een van de eerste games die voor de Nintendo Switch werd aangekondigd. Inmiddels is het al even stil rond de game. Eerder dook zelfs het gerucht op dat werd overwogen om de titel te annuleren. Ubisoft heeft nu echter laten weten dat de game nog gewoon in ontwikkeling is. De studio achter de Switch-versie is nu bezig Steep te optimaliseren voor de Switch. Zo wordt er onder andere nog gewerkt aan het verbeteren van de frame rate.

Steep is een open-world extrem sports-game welke eerder onder andere naar de PS4 kwam.  In deze game kan je vrij skieën, snowboarden, paragliden en met een wingsuit aan de gang gaan. Daarnaast heeft de game naadloze online multiplayer.

5 gedachten over “Steep is nog steeds in ontwikkeling voor de Switch

Geef een reactie