Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

FIFA 18 draait zowel docked als handheld op 60 frames per seconde

Ook onderweg speel je FIFA 18 op de Switch met een soepele zestig frames per seconde.

Ook onderweg speel je FIFA 18 op de Switch met een soepele zestig frames per seconde.

Dit jaar komt FIFA na een lange periode van afwezigheid weer naar een Nintendo-platform. In een interview met NintendoLife heeft supervising producer Andrei Lazarescu zich uitgesproken over de Switch-versie van de game. Zo benadrukte hij dat het spel constant zal draaien op 60 frames per seconde, ook wanneer je het spel onderweg speelt in handheld mode.

Wanneer je in handheld mode speelt zal de resolutie echter wel iets naar beneden gaan en zal de game gaan draaien op 720p. In de dock draait het spel op 1080p met zestig frames per seconde. Andrei Lazarescu benadrukte tevens dat er veel tijd is gestoken in het onder de knie krijgen van de Nintendo Switch. FIFA 18 komt op 29 september onder andere naar de hybride console van Nintendo.