Sakamoto: “Een nieuwe 2D-Metroid als fans dat willen”

De producent van Metroid: Samus Returns biedt perspectief voor fans van Samus.

In een interview met Game Informer deelt Yoshio Sakamoto zijn ervaringen bij het maken van Metroid: Samus Returns. De beste man, betrokken bij de serie sinds de eerste Metroid-game, gaf aan dat indien de gelegenheid zicht voor doet en voldoende vraag naar is, dat hij graag aan een nieuwe 2D-Metroid zou willen werken.

“Through the development of Metroid: Samus Returns, I was able to really grasp the possibility and fun of a 2D Metroid. Like when I finished the first game, if there is another opportunity to make another Metroid, that is something that I would love to do. Of course, that really depends on how much people really want to buy a 2D Metroid.”

Met andere woorden, indien er voldoende exemplaren verkocht worden van de aankomende 3DS-titel, kan een nieuwe 2D-Metroid realiteit worden. Mocht dit uiteindelijk realiteit worden, is het vooralsnog onduidelijk voor welk platform hij de 2D-Metroid game zou willen ontwikkelen. Hoe dan ook, Metroid: Samus Returns zal 15 september worden uitgebracht voor de Nintendo 3DS. Ga jij deze game halen? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

2 gedachten over “Sakamoto: “Een nieuwe 2D-Metroid als fans dat willen”

Geef een reactie