Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Demo Pokkén Tournament DX op komst

Twijfel je nog over een aanschaf van de vechtgame? Binnenkort kan je de game uitproberen.

Twijfel je nog over een aanschaf van de vechtgame? Binnenkort kan je de game uitproberen.

De vechtgame die eerder voor de Wii U werd ontwikkeld maakt eind september de overstap naar de Nintendo Switch. De port zal gepaard gaan met grafische verbeteringen en een aantal nieuwe Pokémon, waaronder Decidueye die zijn debuut maakte in Pokémon Sun & Moon. Wie niet langer kan wachten of nog twijfelt kan binnenkort aan de slag met een demo. Dat maakte The Pokémon Company bekend middels een tweet. Wanneer de demo in de eShop te vinden is, is nog onduidelijk.

Wij willen Daily Nintendo-lid @pokemontrainerred bedanken voor het melden van het nieuws!