Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Hive Jump binnenkort beschikbaar op de Wii U

Hive Jump heeft het groene licht van Nintendo gekregen.

Hive Jump heeft het groene licht van Nintendo gekregen en zal binnenkort in de eShop op de Wii U te vinden zijn. Hoe zit het met een Switch release?

Hive Jump is een platformer en shooter in een, gecombineerd met een retro-stijl. Het is de Vierentwintigste Eeuw, gevaarlijke aliens willen de mensheid uit de weg ruimen, en de J.U.M.P. Corps is de enige hoop. Schiet en spring om de mensheid van de ondergang te redden.

Het spel zal naast PC, Mac en Linux ook beschikbaar komen op Wii U, maar waarom de Switch niet? In een update geven ze hierop antwoord.

With the Switch release being so successful, it may have seemed like a better move to pull a “switch’em” and change platforms. Why didn’t we? Because we know there are still over 800 of you that are excited to get your Hive Jump keys on Wii U and we didn’t want to let you down. We want to see you jumping hives and blasting bugs with the rest of the backers.

Verder zeggen ze het spel mogelijk later naar de Switch te brengen, maar dit is nog niet zeker en ook niet hun hoogste prioriteit op dit moment. Eerst willen ze de fysieke beloningen, die ze beloofd hadden, verzenden naar de backers van hun campagne op Kickstarter.

Zou jij dit spel graag op de Switch willen zien? Ga jij het aanschaffen op de Wii U? Laat het ons weten in de reacties!