Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Video laat zien hoe onzichtbare delen van Sonic Mania-levels eruitzien

Een nieuwe video van Shezes geeft letterlijk een kijkje achter de schermen.

Een nieuwe video van Shezes geeft letterlijk een kijkje achter de schermen.

Sonic en zijn vrienden zijn snel, maar helaas kunnen ze niet teleporteren of reizen naar iedere plek in een level. Er is nog veel te ontdekken naast dat wat je te zien krijgt. In een nieuwe episode van Boundry Break krijg je dat en nog meer te zien, zoals hoe vijanden en eindbazen werken. Let op, er kunnen spoilers in de video zitten!

Wist je al dat jij dit ook zelf kunt bekijken met jouw exemplaar van Sonic Mania? Dit is mogelijk door het ‘debug-menu’. Dit kan geactiveerd worden door na Sonic Mania geopend te hebben direct de B- en Y-knop ingedrukt te houden. Zodra je in het titelscherm bent en de tekst “press any button” op het scherm verschijnt, druk op de +-knop terwijl je de B- en Y-knop nog steeds ingedrukt houdt om het debug-menu in te gaan. Kies nu een level en druk op X om het gehele level voor jezelf te bekijken!