Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Daily Nintendo verloot 2 prachtige pakketten met goodies

Ben jij gek op merchandise? Dan hebben we goed nieuws voor je. Namens Gameland-Groningen mogen we twee prachtige en goedgevulde Nintendo goodie pakketten weggeven!

Ben jij gek op merchandise? Dan hebben we goed nieuws voor je. Namens Gameland-Groningen mogen we twee prachtige en goedgevulde pakketten met goodies verloten!

Gameland-Groningen is de grootste online gameshop van het Noorden. Verkoop van zowel Retro als Next Gen & Merchandise: Funko, First4Figures. We mogen in samenwerking met hun twee mooie pakketten verloten met daarin leuke items zoals t-shirts en zoveel meer. De prijzen staan hieronder afgebeeld. Wat moet je doen om kans te maken?

  • Reageer op dit bericht (vaker reageren vergroot je winkans niet)
  • Verzamel tussen 14 en 19 augustus minstens 6 DN-points. Deze krijg je onder andere door op nieuws te reageren, op het forum te posten en door andere leden als vriend toe te voegen. Jouw DN-score zie je eenvoudig op je eigen profielpagina staan! Meer informatie over DN-points vindt je hier.


s
De prijzen worden beschikbaar gesteld door Gameland-Groningen . Meedoen aan de prijsvraag kan tot en met 19 augustus. Er worden twee winnaars getrokken. Per winnaar wordt random één pakket toegewezen.

Lees je onze ‘spelregels’ ook even door? Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. Er worden twee winnaars getrokken. Elke winnaar krijgt 1 pakket met goodies toegewezen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Er wordt geloot tussen de ontvangen reacties. Voldoet de winnaar niet aan de eis van 6 DN-points, dan wordt een nieuwe winnaar getrokken. Prijzen worden door Daily Nintend verstuurd per post en dit kan uitsluitend binnen Nederland en België. Daily Nintendo is niet aansprakelijk voor het niet aankomen van prijzen per post.