Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

De Classic Squiffer komt morgen naar Splatoon 2

Nintendo zal Splatoon 2 regelmatig blijven voorzien van nieuwe content. Morgen krijgen we een  nieuw wapen erbij. 

Nintendo zal Splatoon 2 regelmatig blijven voorzien van nieuwe content. Morgen krijgen we een nieuw wapen erbij. 

De Classic Squiffer komt morgen namelijk naar Splatoon 2. De nieuwe content welke Nintendo regelmatig aanbied kan vanalles zijn. Denk aan nieuwe stages, wapens en modi. Morgen wordt dat een nieuw wapen. De Classic Squiffer kennen fans wellicht nog wel uit het eerste deel. Deze komt nu met de Point Sensor als Sub Weapon en de Ink Armor als Special Weapon.  Vanaf morgenochtend kun je met dit nieuwe wapen aan de slag in Splatoon 2. De Classic Squiffer zie je hieronder afgebeeld: