Alola Photo Club onthuld voor Pokémon Ultra Sun/Ultra Moon

Nieuwe trailer, nieuwe Z-Move, nieuwe… fotofunctie!

We kregen vandaag nieuwe trailers en een nieuwe Z-Move, maar daar blijft het niet bij. Game Informer heeft namelijk de eerste beelden gekregen van de nieuwe Alola Photo Club-modus in Ultra Sun en Ultra Moon. In de Alola Photo Club kun je jouw personage op de foto zetten met Pokémon uit je team. Je kunt de omgeving, camerahoek, pose en nog veel meer veranderen, om zo het perfecte kiekje te nemen. Als je een foto hebt genomen, kun je deze bewerken door decoraties en kaders toe te voegen. Als je creatie helemaal af is, kun je deze opslaan op een SD-kaart om hem te delen met de wereld. De eerste beelden van de Alola Photo Club zijn hieronder te bekijken.

Wat vind jij van deze nieuwe speelstand in Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon? Laat het ons weten!

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

3 gedachten over “Alola Photo Club onthuld voor Pokémon Ultra Sun/Ultra Moon

Geef een reactie