Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Twee nieuwe video’s met Monster Hunter XX beelden

Capcom laat zien hoe de game eruit ziet op de Switch. 

Capcom laat zien hoe de game eruit ziet op de Switch. 

Vorig jaar kwam Monster Hunter Generations uit voor de 3DS. De game was al eerder in Japan beschikbaar onder de naam Monster Hunter X, waar later ook een vervolg op kwam met aanvullende content genaamd Monster Hunter XX. Deze versie verschijnt binnenkort in Japan ook op de Switch. Voorbereidend hierop heeft Capcom twee nieuwe video’s geupload waarin de Switch versie wordt laten zien. De eerste is een aflevering van Capcom TV, waarin ook Gameplay van Monster Hunter getoond wordt. De tweede is meer een globale trailer.

Het is overigens nog niet duidelijk of Monster Hunter XX voor de Switch ook naar het westen komt. Een paar maanden geleden verscheen het nieuws dat de game alleen in Japan zou verschijnen, maar dit werd later teruggedraaid. Momenteel geeft Capcom aan simpelweg nog geen plannen te hebben om het in het westen uit te geven.

https://www.youtube.com/watch?v=fbk_o0JPn4A