Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Vrouwelijke Robin komt voorbij in nieuwe trailer

Het assortiment in Fire Emblem Warriors wordt alsmaar ruimer.

Het assortiment in Fire Emblem Warriors wordt alsmaar ruimer.

Fire Emblem Warriors is een fusie tussen de RPG-serie Fire Emblem en Dynasty Warriors. Laatst genoemde titel wordt gerekend tot de hack ‘n’ slash-genre, waardoor de combinatie van de twee series interessant is. Eerder is dit kunstje al geflikt met Hyrule Warriors, waarin je met Link en consorten actievolle avonturen beleefde. Dit heeft geleid tot sterke verkoopcijfers, waardoor een opvolger niet lang uit kon blijven. De spirituele opvolger, in vorm Fire Emblem Warriors, richt zich met name op de 3DS-avonturen, zoals Awakening en Fates, maar ook personages van voorgaande titels zullen vertegenwoordigd zijn. Denk aan Marth uit Shadow of the Dragon.

Vandaag is een door middel van tweet een nieuwe trailer verschenen. De schijnwerpers zijn ditmaal gericht op een personage uit Fire Emblem Awakening en zal voor degene die de game hebben gespeeld geen onbekende zijn. In de trailer schittert Robin, in vrouwelijke vorm, en laat zien tot waar zij in staat is.

Fire Emblem Warriors zal dit najaar verschijnen voor New 3DS-systemen en de Nintendo Switch.