Vrouwelijke Robin komt voorbij in nieuwe trailer

Het assortiment in Fire Emblem Warriors wordt alsmaar ruimer.

Fire Emblem Warriors is een fusie tussen de RPG-serie Fire Emblem en Dynasty Warriors. Laatst genoemde titel wordt gerekend tot de hack ‘n’ slash-genre, waardoor de combinatie van de twee series interessant is. Eerder is dit kunstje al geflikt met Hyrule Warriors, waarin je met Link en consorten actievolle avonturen beleefde. Dit heeft geleid tot sterke verkoopcijfers, waardoor een opvolger niet lang uit kon blijven. De spirituele opvolger, in vorm Fire Emblem Warriors, richt zich met name op de 3DS-avonturen, zoals Awakening en Fates, maar ook personages van voorgaande titels zullen vertegenwoordigd zijn. Denk aan Marth uit Shadow of the Dragon.

Vandaag is een door middel van tweet een nieuwe trailer verschenen. De schijnwerpers zijn ditmaal gericht op een personage uit Fire Emblem Awakening en zal voor degene die de game hebben gespeeld geen onbekende zijn. In de trailer schittert Robin, in vrouwelijke vorm, en laat zien tot waar zij in staat is.

Fire Emblem Warriors zal dit najaar verschijnen voor New 3DS-systemen en de Nintendo Switch.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

3 gedachten over “Vrouwelijke Robin komt voorbij in nieuwe trailer

 • 16/08/2017 om 19:28
  Permalink

  Nice, kijk al uit naar deze game.

  Maar wat ik me wel afvraag, waarom moeten we opeens vrouwelijke versies van personages krijgen? Eerst een vrouwelijke Link en nu een vrouwelijke Robin. Wat is het volgende? Een vrouwelijke Wario?

  • 16/08/2017 om 19:43
   Permalink

   Voor Mario bestaat bijvoorbeeld al Peach.. ik denk dat het er meer om gaat dat er een rol vervuld kan worden door een vrouwelijk personage in Nintendo games.

  • 16/08/2017 om 20:06
   Permalink

   In dit geval gaat het om een Avatar die je zelf kunt samenstellen in het begin van de game. Dus dat je dan kan kiezen tussen een man/vrouw vind ik wel logisch (zoals in Xenoblade X). Maar zo iets als Linkle was natuurlijk totaal overbodig haha.

   Verder wel zin in deze game. Hoop alleen dat de vechters wat meer variatie in moves krijgen; lijkt voor een groot deel te gaan om allemaal zwaard/lans vechters.

Geef een reactie