Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Sonic Mania krijgt zijn hoogste Metascore in 15 jaar tijd

Het werd eens tijd.

Het werd eens tijd.

Na het succes van de 2D Sonic-games, wist de blauwe egel geen hoge ogen meer te scoren. SEGA probeerde van alles met hun mascotte, maar faalde in zo goed als elke poging en werden nieuwe delen dan ook met matige tot slechte scores ontvangen. Hier is nu eindelijk verandering in gekomen met Sonic Mania.

Het Twitter-account van Sonic The Hedgehog postte eerder vandaag een tweet, dat ze tevreden zijn met een Metascrore van 86%, die ze krijgen voor Sonic Mania. Dankzij de hoge score is dit spel het meest gewaardeerde Sonic game in 15 jaar. Bekijk de tweet hieronder.

Daily Nintendo is bezig met het schrijven van een review, hou de site dus goed in de gaten.