Unepic en Ghost komen naar de Switch

Unepic kwam in 2014 al uit voor de Wii U, maar ook deze indie besluit het op de Switch nogmaals te proberen. 

Unepic is een 2D RPG met platforming elementen. In de game bestuur je Daniel, een normale jongen die plotsklaps in een kasteel beland. Hij wordt hier bezeten door een geest die alleen vrij kan komen als Daniel zelf doodgaat. Omdat Daniel daar natuurlijk niet zoveel zin in heeft besluit hij het kasteel te doorlopen, hopend op een andere oplossing.

Van dezelfde ontwikkelaar komt tevens Ghost, een metroidvania achtige game. Hierin huren twee super hackers een geheim agent in om een ruimte station binnen te vallen en het grootste elektronische geheim ooit te bemachtigen. Grappig hieraan is dat Ghost momenteel ook nog in ontwikkeling is voor de Wii U. Dit omdat Unepic destijds het meest verkocht is op de Wii U.

Het is nog niet duidelijk wanneer de games precies op de Switch uitkomen.

 

2 gedachten over “Unepic en Ghost komen naar de Switch

  • 12/08/2017 om 18:55
   Permalink

   UnEpic is ook zeer leuk. Ik heb hem zelf op de WiiU gespeeld en heb me er prima mee vermaakt.

   Ik hoop wel dat ze er iets meer in doen dan de WiiU versie. Want op de PC had je meerdere (custom?) Maps en co-op. Op de WiiU alleen singleplayer en 1 map.

   Maar desondanks nog steeds 1 van mijn persoonlijke favoriete spellen op de WiiU.

Geef een reactie