Switch-versie Battle Chasers: Night War komt ‘iets later’

Tussen neus en lippen door bekendgemaakt.

Het was de bedoeling dat Battle Chasers: Nightwar voor alle platformen tegelijk zou uitkomen. Dit is niet langer meer het geval. THQ Nordic had gisteren de geanimeerde intro van het spel vrijgegeven en een het eind stond al bij de Switch-versie TBD, oftwel ‘to be decided’. Deze trailer werd al snel veranderd en is te zien dat de Switch-versie ‘iets later’ komt, zoals in de aangepaste trailer hieronder te zien is.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

2 gedachten over “Switch-versie Battle Chasers: Night War komt ‘iets later’

Geef een reactie