A Knight’s Quest komt naar de Switch

Curve Digital heeft een nieuwe game aangekondigd. A Knight’s Quest, een action-adventure game, komt onder andere naar de Nintendo Switch.

A Knight’s Quest wordt een eerbetoon aan de klassieke 3D-avontuurspellen uit het verleden en zet spelers in de schoenen van Rusty, een ietswat terughoudende held die de wereld redt na het per ongeluk in gevaar te hebben gebracht.

Rusty moet een enorme spelwereld verkennen welke vol zit met dungeons, side quests en geheimen om te ontdekken. Zijn doel is om de boze geest te verslaan die hij in de wereld heeft losgelaten na een ongeluk met een magische vaas. Spelers moeten vijanden verslaan met behulp van een episch gevechtssysteem en puzzels oplossen met behulp van elementaire krachten. Ook humor moet volop aanwezig zijn in het spel.

De game wordt in 2018 uitgebracht op de PS4, Xbox One, Nintendo Switch en op PC. Het spel zal dit jaar ook aanwezig zijn op de Gamescom. Onderstaande video, welke vorig jaar werd getoond, geeft je alvast een indruk van de gameplay.

2 gedachten over “A Knight’s Quest komt naar de Switch

Geef een reactie