Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe trailer Cat Quest laat game in een notendop zien

Release pc-versie wordt gevierd met een trailer, komt later ook naar Switch. 

Release pc-versie wordt gevierd met een trailer, game komt later ook naar Switch. 

Zoals de titel van het spel al doet vermoeden speel je als een kat en dit zal niet de enige haarbal zijn in de game van de indie-ontwikkelaar The Gentlebros. De RPG speelt zich af in een kleurrijke open wereld en is gebaseerd op klassiekers uit het genre, zoals The Legend of Zelda en Final Fantasy. In de game zullen vele monsters je proberen tegen te houden in de vijftig dungeons die het spel telt.

Cat Quest is nu al beschikbaar voor de pc, maar zal later ook gaan verschijnen voor de Switch. Om de lancering van de pc-versie te vieren is er een nieuwe trailer vrijgegeven en kun je hieronder zien.