Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winnaars Huge Mario figure & goodie pakket bekend

Heb jij meegedaan aan onze winactie van afgelopen week waarbij je onder andere kans maakte op een Mario figure? Lees dan snel verder om te kijken of jij gewonnen hebt.

Heb jij meegedaan aan onze winactie van afgelopen week waarbij je onder andere kans maakte op een Mario figure? Lees dan snel verder om te kijken of jij gewonnen hebt.

Namens creeperz.nl mochten we een prachtige Super Huge Mario action figure (limited edition!) van maar liefst 51 cm weggeven. Als tweede (troost)prijs werd een goodie pakket met kleinere Nintendo-items verloot. Uit alle deelnemers hebben we twee winnaars getrokken. Namens het hele team van Daily Nintendo feliciteren we:

Beiden hebben een reactie gepost én behaalde de 5 DN-points. We wensen jullie enorm veel plezier met de prijs. We vragen jullie om je adresgegevens te mailen naar info@dailynintendo.nl vanaf het e-mail adres waar je DN-account ook op staat. De adresgegevens worden doorgestuurd naar Creeperz zodat ze de prijs kunnen toesturen.