Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Sonic Mania krijgt Competition Mode

Tijd om uit te vinden wie er het beste is.

Tijd om uit te vinden wie er het beste is.

Sega kondigde vandaag aan dat Sonic Mania een nieuwe modus krijgt genaamd Competition Mode, waarin twee spelers het tegen elkaar opnemen. Sonic, Tails en Knuckles zullen hierin speelbaar zijn en de winnaar wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren. Zo zal er dus niet alleen worden gekeken naar wie er het snelst is, maar ook naar de totale score, hoeveel voorwerpen iedereen verzameld heeft en hoeveel ringen men heeft opgepakt. De regels van een match kunnen overigens wel aangepast worden, zo zul je kunnen bepalen welke voorwerpen er in de dozen verschijnen of hoeveel rondes je wilt spelen.

Hieronder kun je de trailer voor Competition Mode bekijken. Sonic Mania komt op 15 augustus naar de Switch.