[Prijsvraag] Win Ultra Hyperball voor de Nintendo Switch (verlopen)

In samenwerking met Springloaded mogen we een exemplaar weggeven van de Switch-titel Ultra Hyperball!

Ga op avontuur met de onwaarschijnlijke held Jay en probeer lid te worden van de Hyperball League. De bedoeling in Ultra Hyperball is simpel maar verslavend: je moet een balletje hooghouden. Je krijgt per level een bepaald aantal beurten om een balletje op een bepaalde hoogte te krijgen. Dit doe je door deze zo goed mogelijk weg te koppen. Jij maakt nu kans om de game te winnen en uit te proberen want we mogen één exemplaar van Ultra Hyperball weggeven!

Wil jij kans maken op Ultra Hyperball voor de Switch? Mail dan ‘Ultra Hyperball winnen’ naar info@dailynintendo.nl. Wees er snel bij, meedoen kan tot en met morgen. Veel succes!

Lees je onze ‘spelregels’ ook even door? Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. Er wordt 1x Ultra Hyperball verloot. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Er wordt geloot tussen de ontvangen reacties. 

13 gedachten over “[Prijsvraag] Win Ultra Hyperball voor de Nintendo Switch (verlopen)

Geef een reactie