Nintendo kondigt Samus Edition New 3DS XL aan

Een nieuwe versie van de New 3DS XL in een intergalactisch jasje.

Nintendo heeft vandaag bekend gemaakt dat naast de release van Metroid: Samus Returns voor de Nintendo 3DS, een nieuwe versie van de New 3DS XL gaat verschijnen. Hoewel het geen nieuwe functionaliteiten zal kennen, is het uiterlijk aangepast aan Samus Aran. Dit houdt in dat de intergalactische bounty hunter zichtbaar is en dat de behuizing in rood/geel wordt geleverd. Momenteel staat de nieuwe uitvoering gepland voor een release in Japan en Amerika, voor een bedrag van 200 dollars. Een aankondiging voor Europa laat nog even op zich wachten. Het is momenteel onbekend in hoeverre een digitale versie van Metroid: Samus Returns geïncludeerd is. Hoe dan ook, de Samus Edition is in de onderstaande Tweet aangekondigd met bijbehorende afbeeldingen.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

3 gedachten over “Nintendo kondigt Samus Edition New 3DS XL aan

Geef een reactie