Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Gerucht] Toekomstige content ARMS aan het licht gekomen

9 nieuwe vechters die naar ARMS komen?

9 nieuwe vechters die naar ARMS komen?

KoopaStarRoad, een Reddit-gebruiker, heeft de codenamen van verscheidene personages in een bericht op de ARMS-subreddit geplaatst. Hij zegt deze codenamen gevonden te hebben in de eerst uitgebrachte versie van het spel, waarschijnlijk versie 1.0.0. Dit betekent dat deze informatie eventuele wijzigingen die aangebracht zijn door updates niet reflecteert.

In de lijst hieronder zal je voor iedere codenaam een bijbehorend personage vinden.

‘Belt’, Max Brass
‘DNA’, Helix
‘Hair’, Twintelle
‘Mee’, Min Min
‘Mummy’, Mummy
‘Ninja’, Ninjara
‘Police’, Byte and Bark
‘Ribbon’, Ribbon Girl
‘Snake’, Kid Cobra
‘Spring’, Spring Man
‘Worker’, Mechanica

Wat zeer interessant is, is dat hij ook maar liefst 9 nieuwe codenamen heeft gevonden van nieuwe, nog niet bestaande personages. De codenamen kunnen misschien iets over het uiterlijk van de personages prijsgeven, net zoals ze dat meestal doen bij codenamen van al bestaande personages. Hou er rekening mee dat het niet zeker is of deze personages ook daadwerkelijk in het spel komen.

Chain
Coil
Plant
Robo
Scroll
Sumo
Surprise
Sweet
Twintale (niet te verwarren met Twintelle)

Hoe denk jij dat deze vechters eruit zouden zien? Laat het ons weten in de reacties!