Dragon Quest Builders 2 aangekondigd, komt ook naar Switch

Nu nog meer mogelijkheden om te bouwen.

Vorig jaar kwam Dragon Quest Builders uit voor de PlayStation 3, PS4 en PS Vita. Velen dachten dat het hier ging om een simpele Minecraft-kloon, maar het spel wist toch een geheel eigen smoel te hebben. Nu is tijdens de Dragon Quest Summer Festival 2017 diens vervolg aangekondigd en deze zal, buiten de PlayStation 4, ook verschijnen voor de Nintendo Switch.

In Dragon Quest Builders 2 kun je onder andere onder water op onderzoek kunnen gaan en er zal een heuse multiplayer-modus aanwezig zijn. Er is ook al wat gameplay laten zien en deze kun je hieronder zien.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

5 gedachten over “Dragon Quest Builders 2 aangekondigd, komt ook naar Switch

Geef een reactie