Morgen Splatfest, doe jij mee?

Het is de hoogste tijd om weer met verf te schieten.

Morgen om 16 uur kan je de strijd aangaan in een nieuwe Splatfest. Het feestelijke evenement in Splatoon 2 heeft wederom een thema gerelateerd aan voeding, namelijk sauzen. De keuze bestaat uit mayo of ketchup. Bij Daily Nintendo begrijpen we dat dit een lastige keuze is, maar wie mee wil doen zal toch de knoop moeten doorhakken. Indien je dit hebt gedaan kan je 24-uur lang de strijd in gaan in de spelstand Turf War, waarin je zoveel mogelijk grond moet bedekken met verf. Speciaal voor het terugkerende evenement zal een nieuwe stage speelbaar zijn, waardoor de ervaring vers blijft.

Kies jij voor Team Mayo of voor Team Ketchup? Laat het ons weten door jouw stem uit te brengen in de onderstaande poll.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

13 gedachten over “Morgen Splatfest, doe jij mee?

Geef een reactie