Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win een exclusieve Super Huge Mario action figure of goodiebag (verlopen)

Ben jij gek op merchandise? Dan hebben we goed nieuws voor je. Namens creeperz.nl mogen we een prachtige Super Huge Mario action figure (limited edition!) van maar liefst 51cm weggeven! Als troostprijs wordt een goodiebag met kleinere Nintendo-items verloot.

Ben jij gek op merchandise? Dan hebben we goed nieuws voor je. Namens creeperz.nl mogen we een prachtige Super Huge Mario action figure (limited edition!) van maar liefst 51 cm weggeven. Als tweede (troost)prijs wordt een goodiebag met kleinere Nintendo-items verloot.

De Super Huge Mario action figure is gemaakt door Jakks Pacific als exclusive edition Nintendo collectable. De Mario Statue is bijna 1 kilo(!) zwaar en Mario is hier “Fire Mario”. Deze Super Mario action figure is limited edition en wij mogen deze 1x verloten. De figure is maar liefst 51 cm groot! Als troostprijs is een leuk pakket met kleinere Nintendo-items samengesteld waarvan de inhoud een verrassing blijft. Om kans te maken hoef je slechts de volgende twee dingen te doen:

  • Reageer op dit bericht (vaker reageren vergroot je winkans niet)
  • Verzamel tussen 31 juli en 7 augustus minstens 5 DN-points. Deze krijg je onder andere door op nieuws te reageren, op het forum te posten en door andere leden als vriend toe te voegen. Jouw DN-score zie je eenvoudig op je eigen profielpagina staan! Meer informatie over DN-points vindt je hier.

De prijzen worden beschikbaar gesteld door creeperz.nl. Creeperz is een webshop met game merchandise en verkoopt official licensed game accessoires en gaming kleding van hoge kwaliteit. De site biedt daarnaast ook een leuke blog!

Meedoen aan de prijsvraag kan tot en met 7 augustus. De Daily Nintendo-crew wenst je veel succes!

Lees je onze โ€˜spelregelsโ€™ ook even door? Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. Er wordt 1x een Mario figure verloot รฉn 1x een troostprijs. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Er wordt geloot tussen de ontvangen reacties. Voldoet de winnaar niet aan de eis van 5 DN-points, dan wordt een nieuwe winnaar getrokken. Prijzen worden door Creeperz verstuurd per post en dit kan uitsluitend binnen Nederland en Belgiรซ.