[POLL] Naar welke titel(s) kijk jij het meest naar uit?

Komende maanden verschijnen nog vele titels voor zowel de Nintendo Switch als Nintendo 3DS, maar naar welke titels hunker jij?

Traditioneel komen de meeste titels uit in het laatste gedeelte van het jaar. Dit is voor de platformen van Nintendo niet anders, maar welke titel is het populairst onder de lezers van Daily Nintendo? Door de onderstaande opiniepeiling hopen wij daar antwoord op te krijgen. Om de poll overzichtelijk te houden, is er gekozen om de onderstaande games in de selectie op te nemen. Ditmaal heb je de mogelijkheid om op drie opties te stemmen, waardoor andere titels ook de mogelijkheid krijgen om gekozen te worden. Op welke games stem jij?

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

16 gedachten over “[POLL] Naar welke titel(s) kijk jij het meest naar uit?

Geef een reactie