[Gesloten] Win Hey! Pikmin voor de Nintendo 3DS

Let op: deze prijsvraag is verlopen. Heb jij Splatoon 2 helaas niet gewonnen afgelopen week? Dan hebben we goed nieuws! Namens onze goede partner Startselect mogen wij ook één (digitaal) exemplaar verloten van de aankomende 3DS-titel Hey! Pikmin.

Hey! Pikmin zal aankomende vrijdag verschijnen op de 3DS en hiermee komt Pikmin voor het eerst op een handheld uit. Bij Daily Nintendo maak je nu kans om de game te winnen. Hoe maak je kans op Hey! Pikmin? Daarvoor hoef je slechts de volgende twee dingen te doen:

  • Reageer op dit bericht (vaker reageren vergroot je winkans niet)
  • Verzamel tussen 24 en 28 juli minstens 5 DN-points. Deze krijg je onder andere door op nieuws te reageren, op het forum te posten en door andere leden als vriend toe te voegen. Jouw DN-score zie je eenvoudig op je eigen profielpagina staan! Meer informatie over DN-points vindt je hier.

Meedoen kan tot en met 28 juli 12:00 uur. Er wordt één keer een digitaal exemplaar van Hey! Pikmin verloot. De prijs wordt zo snel mogelijk nadat de winnaar bekend is toegestuurd per mail. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan!

De Daily Nintendo-crew wenst je veel succes!

Lees je onze ‘spelregels’ ook even door? Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt.  Hey! Pikmin  wordt 1x digitaal verloot. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Er wordt geloot tussen de ontvangen reacties. Voldoet de winnaar niet aan de eis van 5 DN-points, dan wordt een nieuwe winnaar getrokken.

59 gedachten over “[Gesloten] Win Hey! Pikmin voor de Nintendo 3DS

Geef een reactie