Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win Splatoon 2 voor de Nintendo Switch! [verlopen]

Namens onze goede partner Startselect mogen wij één (digitaal) exemplaar verloten van de aankomende Switch-titel Splatoon 2!

Let op: deze prijsvraag is verlopen. Namens onze goede partner Startselect mogen wij één (digitaal) exemplaar verloten van de aankomende Switch-titel Splatoon 2!

Splatoon 2 zal aankomende vrijdag verschijnen en borduurt voort op het succesvolle origineel. Bij Daily Nintendo maak je nu kans om de game te winnen. Meedoen is bovendien simpel. Door te reageren op dit bericht maak je meteen kans op het spel. Let op: vaker reageren vergroot je winkans natuurlijk niet.

Meedoen kan tot en met 21 juli 15:00 uur. Er wordt één keer een digitaal exemplaar van Splatoon 2 verloot. De prijs wordt zo snel mogelijk nadat de winnaar bekend is toegestuurd per mail. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan!

De Daily Nintendo-crew wenst je veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Meedoen kan door een reactie op de prijsvraag te geven met je DN-account. Splatoon 2 wordt 1x digitaal verloot. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.