Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Playing with Super Power: Nintendo SNES Classics boek onthuld

Prima Games, bekend van onder meer Strategy Guides, is bezig met een speciaal boek over SNES, lees snel verder voor informatie over de inhoud.

Prima Games, bekend van onder meer Strategy Guides, is bezig met een speciaal boek over de SNES.

Toen bijna een jaar geleden de NES Mini uitkwam, kwam Prima Games ook al met een boek over de NES en nu werken ze weer samen met The Big N aan een speciaal boekje over de SNES. Playing with Super Power: Nintendo SNES Classics bevat informatie over alles betreffende de 16-bit console. Zo staat er van alles over de console zelf, de ontwikkeling ervan, de games, hoe de console invloed heeft gehad op gaming nu en als laatste zal het fan art en herinneringen van gamers behandelen.

Het boek, welke tegelijk uitkomt met de mini-versie van het geliefde systeem op 29 september, zal verschijnen in twee versies. De ene versie is een paperback terwijl de ander een hardcover is met een speciale hoes. Het zorgt wel meteen voor een flinke toename qua prijs, de hardcover is namelijk meteen 25 dollar duurder en kost 45 dollar ten opzichte van de 20 dollar voor de normale.

De hardcover zal er als volgt uitzien: