[UPDATE] Nintendo Switch Online-app nu al te downloaden

Wel beschikbaar, nog niet bruikbaar.

Overmorgen ligt Splatoon 2 in de winkel en deze maakt gebruik van de mobiele service SplatNet 2, die te gebruiken is door de Nintendo Switch Online-app voor je mobiele telefoon. Deze applicatie is nu al te downloaden voor Android en iOS.

Toch kun je nog niet aan de slag hiermee, want als je je Nintendo-account wil verbinden dan zal je zien dat dit nog niet mogelijk is. Je zult dus tot de 21e moeten wachten, voordat je dit kunt doen en kunt zien wat er mogelijk is met de app. Sowieso is het niet de volledige versie. Volgend jaar zal je moeten betalen om online te kunnen gamen op de Switch en pas dan zal je gebruik kunnen maken van alle functies van de app.

[UPDATE]

Je kunt nu je Nintendo-account aan de app koppelen, al is het nog steeds niet bruikbaar. Dit komt doordat je een multiplayer spel op de Switch nodig hebt om een online lobby aan te maken. Deze ondersteunt ook een chatfunctie. SplatNet 2 laat op dit moment ook nog alleen een scherm zien met de functies die er gaan komen wanneer Splatoon 2 uitkomt.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

9 gedachten over “[UPDATE] Nintendo Switch Online-app nu al te downloaden

Geef een reactie