Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe beelden Dragon Quest XI

Een lange video is opgedoken van Dragon Quest XI, de nieuwe Dragon Quest game die op 29 juli uitkomt in Japan. Bekijk hem hier.

Een lange video is opgedoken van Dragon Quest XI, de nieuwe Dragon Quest game die op 29 juli uitkomt in Japan. Bekijk hem hier. 

Dragon Quest XI staat gepland voor release op PS4 en 3DS op 29 juli, maar die release datum is momenteel alleen voor Japan. Een westerse release datum is helaas nog niet gegeven, en ook blijft het vaag als het over de Switch versie van de RPG gaat. Deze is namelijk wel bevestigd, maar verdere informatie is er nog niet. Toen er tijdens de jaarlijkse aandeelhouders vergadering van Square Enix naar de Switch versie gevraagd werd was het enige antwoord “Please look forward to our future initiatives”.

De beelden kun je hieronder bekijken. Ze laten zowel de 3DS als de PS4 versie van de game zien, maar de video is wel in het Japans.