Tijdelijke blokkering in Splatoon 2 bij slechte internetvervinding

Heb je een slechte internetverbinding en daardoor veel disconnects? Dan loop je het risico dat Nintendo je tijdelijk blokkeert bij het online gamen.

Splatoon 2 draait voor een groot deel om het online gamen met elkaar en dan is het wel zo handig als iedereen een stabiele internetverbinding heeft. Ten slotte is het vervelend als bijvoorbeeld een teamlid uitvalt. Als je geen stabiele verbinding hebt dan kan Nintendo je tijdelijk blokkeren waardoor je even niet meer online kunt gamen. Je zult eerst een melding krijgen dat jouw internetverbinding niet goed is. De melding zie je hieronder afgebeeld. Wanneer je toch blijft doorspelen en je een aantal keer verbinding verliest, kan Nintendo je tijdelijk blokkeren. Dit blijkt naar aanleiding van het Splatfest van gisteren. Aankomende vrijdag komt Splatoon uit.

8 gedachten over “Tijdelijke blokkering in Splatoon 2 bij slechte internetvervinding

Geef een reactie