Kingdom Hearts 3 op Switch niet uitgesloten

Kingdom Hearts 3 is tot nu toe niet aangekondigd voor de Nintendo Switch, toch is een release in de toekomst niet uitgesloten volgens Square Enix.

Met titels als I Am Setsuna, Lost Sphear en Dragon Quest laat Square Enix zien dat ze vertrouwen hebben in de Nintendo Switch. Bovendien heeft de ontwikkelaar al aangegeven meer games in petto te hebben voor de console. Welke dat zijn is nog onbekend. IGN vroeg zich af of wellicht ook Kingdom Hearts 3 naar Nintendo’s hybride console komt. Square Enix liet daarop weten dat de game momenteel niet in de maak is voor de Switch echter is dit voor in de toekomst niet uitgesloten:

The Nintendo Switch is definitely a very interesting piece of hardware, but if we lightly say, ‘Oh yeah, we’ll be on the Nintendo Switch,’ I’m sure people will come back and say, ‘But what about the PS4 and Xbox One? We want them out first. Don’t focus on other platforms,’” Nomura told IGN. “So for now, we want to focus on what platforms we’ve already announced we’re going to be releasing Kingdom Hearts 3 on. And so after, perhaps, maybe we can start thinking about other possibilities.”

Zou jij Kingdom Hearts 3 graag op de Nintendo Switch zien verschijnen?

3 gedachten over “Kingdom Hearts 3 op Switch niet uitgesloten

Geef een reactie