Splatoon 2 Salmon Run gameplay in de nieuwe Nintendo Minute

Er zijn nieuwe beelden van Salmon Run, een nieuwe game-modus in Splatoon 2. Nu is je kans om er meer over te weten te komen!

In Nintendo Minute praten de presentatoren Kit en Krysta over de nieuwste Nintendo-games, en deze keer is dat Splatoon 2. In de nieuwste aflevering laten ze de nieuwe game-modus van het spel zien. Je krijgt te zien hoe Salmon Run precies werkt, terwijl er commentaar gegeven wordt.

Splatoon 2 zal 21 juni uitkomen voor de Nintendo Switch. Lijkt Salmon Run jou wat? Laat het ons in de reacties weten!

Jelle

Ik vind Nintendo en technologie zeer interessant. Ik ben altijd opzoek naar de volgende game met een nieuwe ervaring. Ik stof oudere spellen ook vaak nog wel eens af.

Eén gedachte over “Splatoon 2 Salmon Run gameplay in de nieuwe Nintendo Minute

  • 15/07/2017 om 16:50
    Permalink

    Eerst wist ik niet echt wat de Salmon Run was en had ik er nog niet echt iets duidelijks van gezien maar nu ik dit zie denk ik echt deze titel moet ik hebben! Ik heb nog geen Switch maar it kan misschien wel mijn eerste Switch game worden!

Geef een reactie