Zelda: Breath of the Wild glitch herspawnt alles

Door middel van een glitch in de DLC is het mogelijk om een ongelimiteerd aantal voorwerpen te verkrijgen, waaronder Hylian Shields en Korok Seeds.

Sinds de release van Zelda: Breath of the Wild in maart hebben spelers al behoorlijk wat glitches gevonden. Zo is er bijvoorbeeld de glitch dat je de Mastersword kan kwijtraken, iets wat normaal onmogelijk is. Met deze nieuwe glitch, waar je overigens wel de DLC voor moet hebben, krijg je toegang tot een ongelimiteerd aantal voorwerpen. Spelers hebben namelijk uitgevonden dat als jij de Master Trails ingaat om daarna meteen naar een Divine Beast kerker te telporteren ( let op: je mag deze nog niet afgerond hebben!) de hele wereld reset. Alle shrines, Sheikah towers, schatkisten en korok seeds, alles kun je opnieuw doen. En deze glitch blijft werken elke keer als je deze truc herhaalt. Je zult dus bijvoorbeeld steeds dezelfde korok seed kunnen blijven pakken, of zo een ongelimiteerd aantal Hylian shields kunnen verzamelen.

Hieronder zie je de glitch in werking.

 

 

2 gedachten over “Zelda: Breath of the Wild glitch herspawnt alles

Geef een reactie