Einde productie ‘normale’ New 3DS geldt voor gehele wereld

Vaarwel, New 3DS. 

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Nintendo in Japan de productie van de New 3DS ging beëindigen. Nu is bekend geworden dat dit geldt voor de gehele wereld. Wil je dus nog graag een New 3DS kopen, dan moet je snel zijn, want als winkeliers door hun voorraad heen zijn, dan is het ook echt op. Je ziet wel al dat dit model in de uitverkoop wordt gedaan. Zo kun je bij Nedgame bijvoorbeeld de New Nintendo 3DS Animal Crossing Happy Home Designer Bundel voor maar 155 euro kopen.

Het stopzetten van de productie van de New 3DS betekent niet dat de handheld helemaal zal verdwijnen. De New 3DS XL, de 2DS en de New 2DS XL zullen voorlopig gewoon in de winkel te vinden zijn.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

3 gedachten over “Einde productie ‘normale’ New 3DS geldt voor gehele wereld

 • 14/07/2017 om 18:49
  Permalink

  Heb nog altijd de originele 3DS (sinds 2011), het D-pad is een beetje versleten maar doet het verder goed.
  Best veel op gespeeld denk ik zo (1030+uur) en zie nog geen reden om te vervangen.
  Door een oogafwijking heb ik niks aan het 3D effect dus mocht mijn huidige vroegtijdig de geest geven zal ik denk voor een 2DS versie gaan, al zal daar de prijs waarschijnlijk de doorbraak geven.

 • 14/07/2017 om 23:37
  Permalink

  Ik heb mijn 3ds al vanaf 2011 op de release gekocht alleen door de ps4/ps3 een beetje aan de kant gelegd maar sinds ik de ps4/ps3 in 2016 verkocht hebt en helemaal over ben gegaan naar nintendo heb ik vorig jaar al meer dan 250 uur op de 3ds zitten en dit jaar ook al 190 uur vind animal crossing en pokemon blue erg leuk en probeer pokemon blue uit te spelen voor gold/silver komt zit nu bij gym 7 en mijn pokemon zijn lvl 55

 • 15/07/2017 om 08:59
  Permalink

  Ik had de mijne al in 2011, maar enkele dagen na de launch in Japan.
  Tegenwoordig speel ik er alleen nog Taiko games en Mario Kart op, voor de rest ben ik allang naar de Switch overgestapt.

Geef een reactie