Patch voegt eindelijk online features toe aan NBA Playgrounds

Het heeft even geduurd, maar nu wordt er eindelijk de complete game aangeboden. 

Twee maanden geleden kwam NBA Playgrounds uit voor de Switch. De ontwikkelaar liet voortijdig weten dat tijdens de launch de online functie niet aanwezig zou zijn, maar dat deze een paar dagen later zou worden toegevoegd door middel van een patch. Dit was echter gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Het was een stuk moeilijker om online play toe te voegen dan gedacht en de beloofde paar dagen werden weken en maanden. Nu is het dan eindelijk zover: de update die het mogelijk maakt om online tegen andere gamers te spelen is nu te downloaden.

Dit betekent wel dat als je NBA Playgrounds nu koopt, je geen aanspraak kan maken op compensatie in de vorm van een nieuwe game. Switch-bezitters die het spel, voordat de ‘online patch’ beschikbaar was, hebben aangeschaft krijgen namelijk Shaq Fu: A Legend Reborn als deze in de aankomende herfst verschijnt.

Buiten de online features bevat de update ook nog andere verbeteringen en toevoegingen en deze zijn als volgt:

  • Online matches are finally available. It offers ranked matches, or you can setup Challenge matches with friends by using a code system.
  • The developers have “tweaked the entire shooting system from jump shots, to threes, to dunks, layups, and everything in-between. We’ve redone the timing, added a meter, and clarified the entire system.”
  • 15 new players have been added including Isaiah Thomas and Dennis Rodman. Those two all-stars and 13 others will be unlocked through the regular packs in game.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

5 gedachten over “Patch voegt eindelijk online features toe aan NBA Playgrounds

Geef een reactie