Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe game voor SNES verschenen

Je zou het misschien niet snel verwachten maar er is een gloednieuwe game voor de SNES verschenen.

Nintendo brengt binnenkort een mini variant van de SNES op de markt met een verzameling games erbij. Voor de SNES zelf is nu dus ook een nieuwe game uitgekomen. Het gaat om het spel Retroism Unholy Night: The Darkness Hunter welke nu via Amazon verkrijgbaar is. Het spel ontstond destijds via een campagne op Kickstarter. Retroism Unholy Night: The Darkness Hunter is een 2D-vechtspel dat is ontwikkeld door voormalig SNK-medewerkers. Zij hebben in het verleden aan bekende titels als The King of Fighters gewerkt. De game kent naast een verhaal mode ook een versus-, survival- en practice-modus. Vooralsnog is het spel alleen voor de Amerikaanse SNES beschikbaar. Beelden kun je hieronder bekijken.