Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Namco Museum ondersteunt download play

Bandai Namco brengt binnenkort een bundel met oude klassiekers naar de Switch en deze kun je samen gaan spelen, ook wanneer maar één speler de game bezit.

Namco Museum zal namelijk de eerste Switch-game zijn welke Download Play gaat ondersteunen. Deze optie dook voor het eerst op bij de Nintendo DS. Twee spelers kunnen een spel dan samen spelen, ook wanneer slechts één speler het spel heeft. Ook de Nintendo Switch ondersteunt deze functie, maar deze werd tot nu toe nog niet gebruikt. Wanneer je Namco Museum met een exemplaar samen wilt spelen, moet je wel eerst een gratis applicatie downloaden in de eShop voordat je Download Play kunt gebruiken. Zo kun je Pac-Man Vs. spelen waarbij drie spelers de bekende geesten uit Pac-Man zijn. Namco Museum verschijnt 28 juli op de Switch.