Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe trailer Unruly Heroes toont Ki Hong

In een nieuwe trailer stelt Magic Design Studios één van de vier characters uit Unruly Heroes aan je voor én krijg je een stukje van het ontwerp te zien.

In een nieuwe trailer stelt Magic Design Studios één van de vier characters uit Unruly Heroes aan je voor én krijg je een stukje van het ontwerp te zien.

Het verhaal van de game is gebaseerd op “A journey to the west”, beter bekend als “The legend of the monkey king” Deze werd al even laten zien tijdens Microsoft’s E3 montage van aankomende indie-games, maar kreeg kort daarna een eigen trailer waarin werd bevestigt dat de game naast Xbox ook verkrijgbaar zal zijn voor PS4, PC en de Switch. De trailer kun je hieronder bekijken.

Unruly Heroes zal zowel Co-op als tegen elkaar gespeeld kunnen worden. Tot en met 4 spelers kunnen het verhaal samen uitspelen, of spelers kunnen het uitvechten in heftige één vs één gevechten. Unruly Heroes komt begin 2018 naar de Switch.